Hopp til innhold

Spennende uke!

God formiddag superhelter!
Dette ser ut til å bli en bra/spennende uke: først så må jeg jo bare si hvor utrolig deilig jeg syns det er med våren (nei, det får ikke lov til å komme noe mer snø nå), ruslet en runde i botanisk hage i går på vei hjem, og det var jo bare fantastisk 😀
Her på Blindern går det i en salig blanding av simuleringer med tilhørende analyse, lesing av artikler (pliiis la meg ha rett i at ingen andre har gjort akkurat det jeg holder på med nå fra før :P), forberedelse til gruppeundervisning (endelig har de kommet til kjernefysikken <3, og jeg er på trygg undervisningsgrunn xD), og ikke minst forberedelse til foredrag for Kjemi1-elever som kommer til Blindern på torsdag. I tillegg skal jeg i to veldig spennende møter denne uken...så det er hektisk, men bra <3
 
Nå må jeg løpe, for jeg skal møte verdens beste Lise (som dro meg gjennom de ikke alltid like morsomme/inspirerende laveregradskursene som man mååå ha for å bli fysiker) til en lunsjkaffe - kanskje vi skal sitte ute og nyte solen...;)
Klemmer
PS: Som navn på forskningsgruppen vår; hva høres mest spennende ut/hvor ville du ønsket å jobbe eller studere?
<3 Kjernefysikk <3
<3 Eksperimentell lavenergi kjernefysikk <3
<3 Kjernestruktur <3

4 kommentarer til “Spennende uke!

 1. Anonym

  Hei 🙂
  Jeg begynte å lese bloggen din etter at jeg var NHO 8. mars. Jeg går nå i andreklasse på vgs, og du og de andre foreleserne har inspirert meg til å fortsette med fordypning i fysikk (istedet for biologi)! Jeg tror det blir bra, sikkert en del jobb, men det er jo lov å føle seg dum, ikka sant?

  Syntes forresten at Eksperimentell lavenergi kjernefysikk høres mest spennede ut! 🙂

  Svar
 2. Sunniva

  Wow, så utrolig gøy å høre 🙂
  Det er absolutt lov å føle seg dum, også må du bare prøve å fokusere på hvor utrolig bra det føles når du endelig får til noe du har strevd skikkelig med...

  "Eksperimentell lavenergi kjernefysikk" - det er notert 😀

  Ha en fin kveld!

  Svar
 3. Anonym

  Definitivt "Eksperimentell lavenergi kjernefysikk <3<3"!

  Kunne du skrevet litt om hvordan (og hvor vanskelig) det er å dra seg gjennom disse laveregradskursene? Jeg vurderer å studere fysikk til høsten, men siden jeg har vært HF-student i noen år nå er jeg veldig i tvil om jeg kan klare å gjennomføre det... 🙁

  Og takk for en freeesh blogg forresten! <3

  Svar
 4. Sunniva

  Hvis du er interessert så klarer du det, bare vær innstilt på å jobbe.
  "Hemmeligheten" for å lykkes er å øve, øve, øve...
  Det er jo kanskje ikke alle kursene som appellerer like mye, og da er det selvsagt ekstra hardt når du i tillegg kanskje ikke skjønner "noenting" (dette har jeg opplevd opptil flere ganger :P), men man må altså bare stå på, og tenke på at når man får fordypet seg skikkelig i det man liker så er det virkelig verdt det 😀

  Uansett så får du aldri vite hvor vanskelig du evt syns det er hvis du ikke prøver...så da syns jeg du bare skal hoppe i det;)

  Lykke til!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *