Hopp til innhold

Kjære Teknisk museum! *litt skuffet*

Hei cupcakes<3

På søndag var vi (lille familien <3) på Teknisk Museum, som jeg er veldig glad i (apropos så gleder jeg meg også til å dra på Science Museum når Markus og jeg drar til London neste uke). Var litt usikker på om det kom til å være fint for Alexandra som tross alt bare så vidt er blitt to år gammel, men både hun og foredrene hennes koste seg <3
Her flyr hun og Markus, dessuten syns hun det var gøy å løpe etter lys-sædcellen som farer rundt på gulvet i "Kroppen"-avdelingen og forsøke å tråkke på den 😛

I underetasjen har de et slags spill der man skal lære om energi:

Man skal altså finne en energimiks med en gitt mengde penger, og uten å irritere befolkningen i Energia for mye:/

Alle de "større" formene for energi er med; olje, gass, bio, vann, vind, kull og sol. Men vent litt! Hva med kjernekraft? Er det meningen at man IKKE skal lære om mulighetene (fordeler og ulemper, selvsagt) med kjernekraft - den skal bare forbigåes i stillhet?! Siden olje og gass er med kan det jo ikke være at dette bare skulle være om "ren" energi heller...  Det er helt i orden å være negativ til kjernekraft, liksom, men det må være på bakgrunn av kunnskap og fakta - og dette bidrar ikke til kunnskap og fakta vel? :'(
 

Så, kjære museum, driver dere med en form for sensur?
Jeg bare spør...og må avslutte med å si at jeg er (litt) skuffet over Teknisk Museum 🙁

-S

7 kommentarer til “Kjære Teknisk museum! *litt skuffet*

  1. DecorativePillow

    Er du seriøs eller ironisk? Barn (og voksne) har bare godt av fakta! Enten de er kontroversielle eller ikke. Om noen (f.eks. kreasjonister) ikke vil høre om det, bør de la være å dra på Teknisk Museum som tross alt er et realvitenskapelig museum! Ikke-religiøse kommer da vel ikke på besøk til kirker e.l. og blir fornærmet av de religiøse symbolene? Makan!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *