Hopp til innhold

What would Lady Gaga do?

Ok, det er for lite outfits her på bloggen... Derfor: Dagens outfit er jeans, hot pink skjorte kjøpt i London og Karen Millen boots. Anledningen er intervju med Unni Kvam i NITO, om rosablogging og teknologi og kjernefysikk og jenter.

Så til tittelen: Det er viktig å tenke hva Lady Gaga ville gjort hvis hun var fysiker. Jeg tror hun ville skrevet dette innlgget i dag, så vill hun lest Annals of Nuclear Energy - Thorium as an alternative fuel for SCWRs, for så å svare på mailz - derfor gjør jeg akkurat dette 🙂

-S

2 kommentarer til “What would Lady Gaga do?

  1. Jelrik

    Nydelig bilde av deg. Flott med litt fargeklattklær. Min sønn digget innslaget ditt i Newton. Jeg har lest boken Eureka og ble litt atombetatt. Du verden så mye morsomt som finnes i den periodiske tabellen 🙂 yeay

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *