Hopp til innhold

Muffins slukker alle sorger, OG gjør meg til en fullkommen mor

Hei alle fineste!
Nå har jeg vært deppa de siste to døgnene etter at det ikke ble noen GullruteSiffer...:( Var nesten helt sikker på at de kom til å vinne, og om det ikke ble dem måtte det jo være Ylvis, liksom, men, nei da, det ble Hver Gang vi Møtes -  utrolig safet og kjedelig! Så egentlig hadde jeg planlagt et "Yes, så syyykt kult at Siffer vant Gullruten"-innlegg på lørdag kveld, men det ble jeg jo (og dere 😉 ) snytt for. 
Vel vel, heldigvis har man jo lært at det ikke er den ting kaker/sjokolade/is ikke kan hjelpe for, og siden det er 17. mai, vel, den 17. mai, så passet det jo perfekt å bake MUFFINS. Det er riktignok CUPCAKES som gjør deg til en fullkommen mor, men jeg kan bare ikke bake. Bortsett fra med en sånn fantastisk ferdigpose fra Toro (nei, jeg er ikke sponset på noen som helst måte for å skrive "Toro", men jeg velger Toro fordi den var billigst, og jeg er ikke redd for skrive det); da kan selv en kjernefysiker klare å lage 10 muffins xD Ja, jeg har til og med klart å blande inn en halv pose med knuste Non Stop, mens jeg har resten av posen til å pynte muffinsene med :DDD Eneste problemet er at jeg har kveldsvakt på Syklotronen i morgen, så jeg er jo ikke hjemme før nærmere midnatt, og på onsdag er det grilling og gode venner hos fineste Tom André og Katarina, så jeg er litt usikker på når jeg kan få fikset glasur...:/ Men men, det er jo tross alt muffins og ikke cupcakes, så da kan de jo faktisk tom. spises uten glasur 😉
Så nå er jeg snart kommet helt over at det ikke ble gull på Siffer, også satser jeg på at jeg med disse muffinsene nesten kan regnes som en skikkelig god mor...
-S 

3 kommentarer til “Muffins slukker alle sorger, OG gjør meg til en fullkommen mor

 1. Anonym

  Kjære Sunniva, etter å ha lest din muffinshistorie skjønner jeg hvorfor mannfolk ikke kan bli perfekte... (gjør du?) 🙂

  Per A

  Svar
 2. Sunniva

  Fordi de ikke kan lage muffins?? 😉
  Muffinsene ble forresten ikke helt vellykkede; nonstopen sank ned i bunnen i stedetfor å være jevnt fordelt i den lille kaken...jaja, kanskje de er gode allikevel 😛

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *