Hopp til innhold

Sommerfølelse *elsk*

 Hei fineste lesere!
Må bare stikke innom og vise fram Alexandras første blomsterbukett <3 
Er jo bare så fantastisk deilig vær ute nå, så da jeg kom hjem fra jobb i sekstiden i dag måtte jeg bare ta med Alexandra ut på en liten tur på lekeplassen og Botanisk Hage. Var kjempekos helt til Alexandra ikke ville hjem igjen (trassalder <3<3<3), og jeg måtte bære henne (hun begynner jo å veie en del nå, og for dere som ikke har prøvd kan jeg forsikre om at det ikke er helt trivielt å bære en person som ikke vil bli båret, selv om vedkommende ikke er kjempestor). Heldigvis er hun ikke langsint, og jeg fikk lurt henne i riktig retning ved å gå over gresset, og da plutselig begynte hun å plukke blomster til en bukett 😀

I bakgrunnen kan man skimte en gjeng med somaliere som koser seg i solen og tygger khat - det må vel være et sikkert sommertegn 😛

Nå er det bare å håpe på at det superdeilige sommerværet holder seg litt, og at vi kan kose oss ute i morgen óg... Klemmer!
-S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *