Hopp til innhold

Pink cherry blossoms *L.O.V.E.*

Hei alle sammen:)

Som dere kanskje har lagt merke til så har det skjedd noen større og mindre forandringer på bloggen i det siste 😛
Nå ser jeg meg som ganske ferdig med å forandre så da tenkte jeg at jeg endelig kunne "lansere" det nye utseendet, og samtidig fortelle om tanken bak: 
Først - header. Før hadde jeg jo bare tittelen og undertittelen i rosa, uten noen egentlig header. For alle som har vært innom en rosablogg noengang så vet dere at dette er ganske uhørt (sjekk feks Kristina Andersen, Fotballfrue, Ida Wulff, Mer enn bare ord), så dette måtte fikses. Dermed det ble en stooor header, og jeg er bare skikkelig fornøyd, altså xD

I tillegg har jeg forandret fra én hovedkolonne med én sidekolonne, til én hovedkolonne med to sidekolonner. Tanken er nå at alt det som faktisk har å gjøre med bloggen, og arbeidet mitt ligger på venstre siden, mens alt "fjas" ligger på høyre siden. Håper systemet faller i smak <3
Og sist, men ikke minst; med en stor header, og bredere blogg kom ikke rosen i bakgrunnen fram lenger. Dessuten er jeg utrolig svak for kirsebærblomster - det må jo være noe av det vakreste som fins - så da jeg fant dette søte bildet måtte det bare bli den nye bakgrunnen min.

Veldig fornøyd med bakgrunnen og, bare håper det japanske tegnet ikke betyr "bæsj" eller noe...:P
Kirsebærblomster er jo bare sååå utrolig nydelig, er dere ikke enige?
<3<3<3

1 kommentar til “Pink cherry blossoms *L.O.V.E.*

  1. Lise

    Synes bloggen din har blitt veldig fin jeg! =)

    Jeg tror forresten 桜 er det japanske tegnet (kanji) for "sakura" eller kirsebærblomst.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *