Hopp til innhold

En flytur til Japan…

Hei cupcakes!
Jeg sitter her og drømmer meg helt bort; kirsebærblomstringen i Japan, kan ikke finnes noe vakrere...? 

I den sammenheng kom jeg til å tenke på hva slags dose jeg vil få dersom jeg tok en flytur til feks Japan *drømme*. For hvis jeg flyr Oslo-Tokyo får jeg sånn ca 0.08 mSv, og det er jo bare én vei; så 0.16 mSv på å fly fram og tilbake (og jeg må jo liksom tilbake - har jo ikke tenkt å flytte til Tokyo heller). Det er jo fire ganger mer enn gjennomsnittsdosen jeg får per år fra Tsjernobyl det xD
Forhåpentligvis så har ikke flypersonell så voldsom radiofobi som enkelte ...;) 
Jeg er mest redd for turbulens, jeg, da 😛
Forresten har jeg mest lyst til å fly med Hello Kitty xDDD

1 kommentar til “En flytur til Japan…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *