Hopp til innhold

Som mor så datter ;)

Hei alle rosa hjerter!

Det er jo ikke akkurat noen hemmelighet at jeg er glad i kaffe latte, og jeg mååå jo daglig ha minst én (grunnen til at det som regel ikke blir mer enn én er at det får jo nesten være grenser for hvor mye penger jeg skal ha i latte-budsjettet mitt :P). Når jeg ikke drikker latte går det i kaffe med en teskje sukrin og en god slump fløte 🙂
Saken er da den at Alexandra er blitt minst like glad i kaffe/kaffe latte som sin mor; hun får et glass med (kald) melk og tre skjeer med kaffe fra min kopp - dette er hennes "kaffe latte". Dette begynte jo med at Markus og jeg satt og drakk kaffe en dag, men så ville Alexandra selvsagt også ha kaffe - og dét syns jeg ikke hun er helt klar for, så da fant jeg opp denne latten til henne. Og hun elsket det, så nå går det i "Kasje latte, kasje latte", som hun sier - helst mange kopper 😛

De søte kaffe-latteglassene har jeg reddet fra å bli kastet fra naboen til mamma og pappa - jeg er ingen fan av å kaste ting som er helt fine og nesten ubrukte  :/

Ellers går det i rocke-ring (genialt å kunne trene mens jeg ser på teve; i går rocket jeg i 65 minutter :D) og skriving av abstract til kjernefysikkonferanse i Kiev; det betyr at hvis jeg er flink, og det jeg har gjort så langt er bra, får jeg lov til å dra til Kiev i september og holde foredrag. Det hadde jo vært veldig spennende 😀

Jeg forsøker å ta bilde av "kaffe latten" jeg har laget til Alexandra, men hun nekter selvsagt å holde den stille; hun drar den vekk for å glugge i seg hele glasset - på ca 10 sekunder ...:P


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *