Hopp til innhold

Dagens andre mammablogg :D

God helg, hjerter!
Stikker bare innom for å dele ennå et bilde av Alexandra  med dere; siden jeg mener mammablogging er en undergruppe av rosablogging, så er det jo bare helt perfekt at jeg kan publisere dagens andre mammabloggpost 😀
Denne fortsetter egentlig litt i sporet av "som mor så datter"-innlegget fra tidligere i dag;  vi fant Mei Taien som jeg pleide å bære Alexandra i, og hun ville selvsagt gjerne bære den ene dukken sin (Lily) i denne.
Verdens skjønneste *smelt*

Ellers går det i en blanding av hyggelig fredagskos med Markus, en slump rosévin <3, Salma og ost, og fortsatt skriving på abstract for Kiev-konferansen; det var nemlig ikke "prepared according to the rules", som jeg fikk beskjed om 😛 Alltid like gøy og forberede sånne ting med et lite håp om at de kaaanskje plukker deg ut for å få lov til å komme og dele arbeidet ditt med den vitenskapelige verden...:/ Heldigvis har jeg jo dere, som jeg kan dele akkurat det jeg vil med, uten noen komité som sitter og bedømmer om det er godt nok/interessant nok (selv om noen av dere sikkert skulle ønske det fantes en slik komité som satte foten ned og sa at "nei, denne bloggen har ikke livets rett" 😉 )
-S

3 kommentarer til “Dagens andre mammablogg :D

 1. Vegard B.

  Denne bloggen har ikke livets rett? Det er nok andre blogger som må avgå med døden før denne hvis jeg skulle bestemme! lykke til i Kiev 🙂

  Svar
 2. Sunniva

  Takk <3
  Får bare krysse fingrene for at det blir Kiev-konferanse, da; man vet ikke om man får lov til å holde foredrag før etter at de har vurdert abstractet ("sammendraget") du sender inn ...:/

  Svar
 3. Tidsklemmen Tidsklemmen

  Trenger du barnepass?
  Vi er 6 jenter fra Foss Vgs som har startet opp ungdomsbedriften Tidsklemmen UB.Vi hjelper småbarnsforeldre med barn i barnehagen/barneskolen i Oslo med å hente barnet for foreldrene slik at de slipper rushtidsstresset og kan få fullført det de måtte ønske.
  Vi har bred erfaring med tidligere barnevakter og har allerede flere fornøyde kunder. Er du interessert? Ikke nøl med å ta kontakt!
  Send oss en mail eller besøk facebooksiden vår! Vi vil veldig gjerne hjelpe deg:)
  Mvh jentene i Tidsklemmen

  For deg som trenger litt ekstra tid
  tidsklemmen@gmail.com

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *