Hopp til innhold

Rapport: sko!

Hei fineste!
Jeg har innsett at jeg skriver for lite om sko <3. Som veldig mange jenter, dog ikke alle, er jeg glad i sko. Dermed er det jo helt håpløst at jeg ikke har klart å skrive et eneste innlegg om nye sko siden jeg kjøpte meg mitt første par med joggesko den 2. januar...! Derfor lager jeg nå en rapport med de skoene jeg har kjøpt denne våren. Som dere kan se så har jeg bla. gått til anskaffelse av flate (!) gullsko (IKKE inspirert av Justin Bieber, jeg lover) og mitt andre par joggesko (for 499,- kan jeg leve med å kjøpe et par kjipe, stygge sko :P).
Det er ett par som mangler, og det er et par mørkeblå Converse-liknende sko i størrelse 24 - de befant seg i barnehagen da bildet ble tatt 🙂
Vårens favoritt er kanskje de beigerosa som jeg kjøpte i London i påsken...eller de hvite; desverre er de ikke bare hvite, men overflaten er også stoff, så det er nesten umulig å gå med dem ute, og jeg har derfor kun fått brukt dem én gang - på 17 mai.

Ellers er gullskoene selvsagt geniale, siden de er flate og dermed fryktelig behagelige å gå med, samtidig som at de blir jo lkskom ikke dølle, siden de er gull <3

Til helgen tror jeg at jeg må ta en tur ned i skobutikken på Grønland Basar og kjøpe meg et par til, minst; de har så masse fint nå, og ikke minst billig 😀 
Oppdatert: Detaljer på de hvite
Siden jeg har fått spørsmål om de hvite skoene syns jeg bare det er rett og rimelig å oppdatere med fler bilder av disse 🙂 
Det kan nevnes at de er ganske ok å gå i, siden de har rund tupp hvor foten faktisk får plass, og platået som gjør at vinkelen for foten tross alt ikke blir så  ille. Hælen føles heller ikke for tynn. Det "dumme" er at de er krittvite og med stoffoverflate (men det er jo også det som gjør dem fine) - som gjør at det ikke skal så fryktelig mye til før de blir skitne...:P

- Sunniva

5 kommentarer til “Rapport: sko!

  1. Veronica

    Takk for det, de var kjempefine! Ja, platå hjelper mye, og hælen ser jo grei ut den 🙂

    Realfag OG sko ... Blir ikke mye bedre enn det <3
    Min blogg er litt for seriøs, burde starte en til 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *