Hopp til innhold

Møte på Laundromat

God mandag alle <3
Nå er ukens første møte unnagjort, på Laundromat på Bislet - for et herlig sted - og jeg er tilbake på plassen min for å jobbe videre. Det viktigste i dag er å forberede meg til Inger Elis mastereksamen i morgen, planlegge mitt o'store uran-233eksperiment, pluss å se om jeg klarer å fikse problemene jeg har hatt med simuleringene mine den siste måneden (feilmeldingene jeg får er ikke fornuftige :/ )
Fikk min daglige latte servert på et koffert-bord 🙂 

Deilige deilige stoler å synke ned i <3

Ellers går det litt sakte om dagen - har forsvunnet inn i en merkelig feriemodus, selv om jeg ikke har ferie ennå...litt av problemet er vel at det så å si ikke er noen mennesker igjen på Blindern, så det er til syvende og sist kanskje ikke så merkelig allikevel 😉 
-Sunniva

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *