Hopp til innhold

Mammablogg: Olinas nydelige sommerplagg

Hjelp som tiden flyr! I går stresset jeg med å bli så å si ferdig med foredraget jeg skal holde i Kiev om tre uker (og nå kom jeg på at jeg har glemt å kjøpe flybilletter så det får jeg vel også gjøre...), også plutselig måtte jeg ut og kjøpe ny vaskemaskin, og det måtte være hos noen som kunne levere så fort som mulig, og ta med den gamle, ødelagte maskinen. Heldigvis fikk jeg tak i en maskin jeg tror vi vil bli veldig fornøyd med på Expert på Carl Berner, og de skulle levere den allerede i dag - litt viktig for vi er nødt til å få vasket en del klær før vi setter nesen sydover på lørdag:P
Apropos sydover: på lørdag drar vi (Markus, Alexandra og jeg) altså til den franske rivieraen og Cannes for å slikke sol, bade, spise is og drikke vin i nesten to uker *lykke*, og en av tingene som blir med i kofferten til Alexandra  er de to nydelige og deilige kjolene vi fikk fra Olina på forsommeren. Sissel som er gründeren bak Olina kontaktet meg nemlig og lurte på om jeg kunne tenke meg å teste klærne hun designer og syr til barn, og det ville jeg jo gjerne. Nå har jeg (Alexandra) fått testet begge plaggene flere ganger, og jeg er veldig fornøyd (klærne er unike, fine, og tåler lek og vask)!
Dette sier Sissel selv om plaggene, og jeg kan nå, etter å ha testet plaggene på Alexandra, ikke se at hun skriver noe som ikke er sant;)
Plaggene tilvirkes med løs passform, er gode å bruke og anvendelige til hverdags og fest. Snittet skal være enkelt, men tilføres finesse gjennom detaljer som bånd og knapper. Plaggene pynter og leker med særegne fargevalg, for å gi barna en estetisk og kreativ opplevelse. Jeg syr til jenter og gutter i størrelser fra 0 til 10 år. I tillegg syr jeg diverse tilbehør som vil tilpasses kolleksjonene. 
...

I februar 2012 startet jeg opp eget firma og driver under merket Olina, som var min datters fantasivenn da hun var yngre. Jeg ønsker å holde høy kvalitet på anvendelige barnevennlige klær, for å skape favorittklærne til både mor og datter.

Dessverre er det ikke alltid like lett å ta bilder av Alexandra, men her er ihvertfall noen hvor hun har på seg plaggene:
Deilig sett i gammelrosa lin, bestående av en supersøt bukse/mamelukk og en topp som nå er kjolestørrelse, men etterhvert vil bli en tunika 🙂

Denne kjolen er kjempefin, i turkis og brunt, men søte detaljer som fløyelsbånd og en liten knapp <3 Passer perfekt både til hverdags og fest når det er deilig og varmt i luften (men kjolen er selvsagt for fin til at jeg kan legge den bort når sommeren er over; den blir nok også brukt til pent utover høsten og vinteren med en tynn genser og strømpebukse under)
Jeg har ingen problemer med å anbefale Olinas klær videre, og jeg tenker dette må være fine gaver til venninner med barn, siden det tross alt er gøy å få/gi bort noe som ikke er masseprodusert, og helt likt det "alle andre" har.
Her er det noen fler bilder av klærne, da jeg akkurat hadde fått dem, men ikke testet ennå 🙂
Ok, da må jeg "løpe" og ordne med flybilletter og andre praktiske ting... 🙂
-Sunniva
sponset innlegg

1 kommentar til “Mammablogg: Olinas nydelige sommerplagg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *