Hopp til innhold

Thorium – muligheter og utfordringer (Sunniva tipser!)

Hei fine <3
Denne uken, eller, det vil si i morgen allerede, skal jeg holde foredrag for Tekna om "Thorium - muligheter og utfordringer".

Hva er egentlig fordelene med thorium, og hvilke utfordringer er knyttet til det å anvende thorium som kjernekraftbrensel? Er thorium mirakelkuren for våre fremtidige energiutfordringer, eller er det bare det minste av flere onder? 


Så nå sitter jeg og forbereder foredrag for harde livet - foredraget om thorium i morgen, og fisjonsforedrag på fredag... I morgen er det selvsagt mulig for alle interesserte å komme, og jeg setter stor pris på om akkurat DU kommer og hører på, og kanskje stiller et spørsmål eller to 😉

En liten collage fra foredraget jeg holdt i Bergen - det store spørsmålet nå er jo hva jeg skal ha på meg i morgen...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *