Hopp til innhold

Paris je t'aime! (Bilderas)

Endelig skal jeg dele noen bilder fra den fantastiske turen jeg hadde med mamma til Paris i sommer *drømme*; faktisk min første tur til Paris utelukkende som turist 😀

Gatekunst

God mat og godt drikke er must, må alltid ha chevre caude når jeg er i Paris !

Jeg bare elsker Paris, altså <3

Neste uke blir det Paris-tur igjen - og selv om dette er en skikkelig jobbetur så gleder jeg meg masse, for Paris er en fantastisk by, og jeg tror nok jeg elsker Paris litt 🙂
Drar allerede på søndag, og skal være borte i halvannen uke, og det blir vel det lengste jeg har vært borte fra Alexandra noen gang...:/ Men men, det skal vel gå bra (må jo egentlig det), og jeg får jo da en lang periode hvor jeg kan konsentrere meg 100% (110% er det kun reality-deltagere som får til 😉 ) om jobben, og det blir er en god del papirer å lese som blir med meg på tur - må passe på vekten på bagasjen bare 😛
<3Paris<3
Mamma og våre nye Karen Millen-vesker; min i gult og mammas i turkis xD 
Gleder meg til å møte veileder Jon, og få jobbet masse med reaktor-simuleringene mine - for nå står jeg litt fast, og trenger et skikkelig dytt for å komme videre. Dette blir bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *