Hopp til innhold

Rektordebatt i kveld

Hei fineste <3

På fredag gikk fristen for å melde at man stiller som kandidat i rektorvalget ut, og i går ble det helt offisielt at Torkil stiller i rektorvalget ved UiO nå i april og valgkampen var offisielt i gang. I kveld er det den aller første rektordebatten - i regi av Biørnegildet/Realistforeningen, og det skal bli veldig spennende 🙂
Etter litt frem og tilbake gikk jeg for en beige bluse fra Zara, lyserosa, leopardmønstrete bukser fra HM, gull-tilbehør, mine høyeste hæler, og selvsagt håret opp i en stor knute - syns det ble ganske bra, altså 😉
Men, det er en ting jeg syns er litt dumt, da...og det er når man bare henger seg opp i person (hjelp hjelp Torkil er 23 OMG), og ikke klarer å se på sak (http://stemtorkil.no/ og http://www.facebook.com/StemTorkil) :/
Ja, han er ung - men jeg syns folk burde på fokusere på hva han faktisk kan og hva han har gjort, ikke sammenlikne med hva man tenker at man selv ville fått til på samme alder, liksom, for dette kan jo faktisk, surprise surprise, variere en god del fra person til person... 😉
Alle som interesserer seg for rektorvalget burde høre dette intervjuet med Torkil, på Radio Nova (reprisen fra 25. januar, Torkil kommer først i sendingen, men det er litt musikk først) <3 Er han ikke superflink? 🙂
Også var han veldig søt og flink på Si ;D da 😉
<3 Rektorteamet <3 
Øverst fra venstre: Torkil (Tors hammer), Tobias (Gud er god), Sunniva (solens gave)
Og forresten så er vi ikke tre studenter som stiller til valg: Torkil er student fram til han leverer masteravhandlingen sin nå i mai, Tobias er riktignok livsstilsstudent, men er jo faktisk (fast) teknisk-administrativt ansatt ved UiO, og selv så er jeg jo stipendiat - altså (midlertidig) vitenskapelig ansatt ved Universitetet <3
  1. Universitetet skal se, elske ♥ og respektere alle studenter.
  2. Vi skal tilby variert undervisning på alle utdanninger.
  3. Studenter skal oppleve stor valgfrihet i utdanningen sin.
  4. Alle(!) ansatte skal ha klare karrieremuligheter og gode arbeidsforhold
  5. Universitetet skal løfte den norske skolen.
  6. Forskning, foredrag og forelesninger skal være åpent tilgjengelig for alle.
  7. Universitetet skal løfte samfunnsdebatten.
  8. Kunnskap skal formidles på mange måter, mange steder!
  9. Universitetet skal tilby åpen nettundervisning.
  10. Vår forskning skal bidra til løsninger på Norges og verdens største utfordringer.

koz og klemz 
#stemtorkil

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *