Hopp til innhold

Oppskriftsmandag: Diamant

God morgen dere <3

Ja, altså, det skulle være morgen da jeg skrev dette innlegget - men så ringte de fra barnehagen og fortalte at stakkars Alexandra hadde falt og slått seg veldig hardt i hodet/nakken, og var helt utrøstelig...:( Så da bar det avsted til barnehagen (absolutt en fordel å ha barnehagen på området der man jobber, ja), og hun var jo virkelig miserabel, så vi dro en tur til legen. Alt ser heldigvis ut til å ha gått bra, da, men da gikk det altså en god del av dagen...;)
Så over til dagens oppskriftsinnlegg: I dag er det a girl's best friend - DIAMANT som står på menyen!
Du trenger:
Du trenger egentlig bare karbon. Karbon finner du bla. i alt som lever, men det er blandet så godt sammen med alt mulig annet, så det blir litt som å skulle ha eggeplomme også får du eggedosis - litt vanskelig å skille ut, liksom... Jeg anbefaler derfor å bruke grafitt 😉
Man kan jo naturligvis lage karbonet selv, og jeg kan godt komme med oppskrift på karbon en annen gang, men jeg syns liksom det enkleste er å bruke ferdigkarbon 😀
Fremgangsmåte:
Ta karbonet og press det skikkelig, skikkelig hardt sammen, helt til karbonatomene havner i et mønster som er sånn at ingen (karbon)atomer er nærmere eller lenger fra hverandre enn noen andre, liksom. Lett som en plett; der har du diamant!
LYKKE TIL <3<3<3
Selv har jeg jo egentlig alt for lite diamanter, kanskje jeg burde bruke litt mer tid på å lage dem...så kanskje jeg kan lage meg en ring som den under, bare med ekte vare istedetfor feik 😉

1 kommentar til “Oppskriftsmandag: Diamant

  1. Jelrik

    Kan du si noe om fallgruvene? Hva om man bruker uren karbon eller presser for lite? Hva får vi da? Kull? Og det mest morsomme: kan det si BOM?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *