Hopp til innhold

Bilderas fra Operaballet

Fy søren så gøy det var på Operaballet i går!
Jeg var jo så heldig at jeg fikk gratisbilletter til ballet i år, men jeg er ikke i tvil om at jeg kommer til å kjøpe billetter for å få med meg arrangementet neste år - og det burde ALLE gjøre 😉
Forberedelsene begynte tidlig; jeg beregnet en god del timer for å få orden på lokkene og sminken...    

Et lite utdrag av alt stæsjet jeg brukte for å bli Marie Antosunniva; en god del hårspray (de store billige boksene er de beste når det kommer til å skulle lime håret - kjent "triks" fra dansingens dager), hårspenner og sminke - bla.
Etter mange timer foran speilet kom vi oss til Universitetets Aula og opera-konsert der. Utdrag fra bla. Tosca og Carmen - veldig veldig gøy! Charlotte gikk for gullmaske, som gikk nydelig sammen med grønnfargen på kjolen hennes 🙂
Og sånn ble det altså til slutt; må si jeg ble ganske fornøyd med resultatet, og håret ble vel omtrent akkurat sånn som jeg hadde sett det for meg 😀

Det var bare en fantastisk god stemning hele kvelden. Masse fine, pyntede mennesker. Deilig, levende musikk, dansing, intimkonserter...
En annen ting jeg hadde sansen for var at det faktisk var en del som hadde med seg barn, de yngste kanskje ned i 9-årsalderen (?), og det funket utmerket, for dette var jo ikke akkurat noe fyllekalas, iom. at man er for opptatt med å danse og oppleve til at man nesten rakk å drikke noe. Må være en helt utrolig opplevelse å være med på noe sånn når man er 9, 10, 11 år gammel!

Skoene mine døde visst litt i går...tror det var fakkeltoget fra Universitetets Aula til gamle Logen som gjorde det, men det var det faktisk verdt (de var ikke så pene fra før heller, men ganske behagelige, og siden de ikke syntes under kjolen valgte jeg dem). 

                            

6 kommentarer til “Bilderas fra Operaballet

 1. Sunniva

  Ta turen, du kommer ikke til å angre!
  Tror ikke jeg ville ha hatt tålmodighet til å gjøre det hver dag, akkurat, men én gang i året funker...;) Også er det jo gøy når man ser at man får det resultatet man vil ha, da 🙂

  Svar
 2. Sunniva

  Helt enig - skoene har bare vært med på en skikkelig fest 😉 (Håper bare renseriet klarer å få kjolen min ren igjen; hele kanten nederst så omtrent ut som skoene :/ )

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *