Hopp til innhold

Jeg er ikke død!

Hei alle søteste <3
Denne uken har VIRKELIG gått i ett...!

Jeg følger jo kurset Communicating Scientific Research denne uken, og det viste seg å være obligatorisk å være med på alt. Transporten går fra Blindern litt over åtte om morgenen og er tilbake klokken syv. Hadde jeg bare kunnet dra hjem da så hadde det jo ikke vært så ille, men denne uken viste seg å være uken med en million deadlines, og alt har vært litt krise, egentlig, så de to siste dagene har jeg vært på kontoret til sånn halv tolv (hurra; 5 timer søvn).
Til helgen skal jeg nok ta det ganske rolig, for jeg tror ikke jeg skal holde på som dette så lenge før det sier stopp :/
Uansett, jeg er altså ikke død, og jeg har heller ikke sluttet å blogge - som jeg beviser nå 😉 Så da vil jeg bare vise frem det kjempefine portrettet That Girl har laget av meg 😀

<3 That Girl <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *