Hopp til innhold

Siden sist @sunnivarose

Her er mine to siste ukers instamoments 🙂

har akkurat lest ferdig "Golddigger" av Alexia Bohwim - kul og lettlest bok - kommer til å prøve meg på "Frognerfitter" nå // Alexandra pyntet og klar for sin første bursdagsfest - aller helst ville hun ha på seg mine sko 🙂 // fikk tilsendt boken "Naturfag som allmenndannelse" skrevet av professor Svein Sjøberg etter min siste kronikk: "Til Sunniva, med de beste ønsker og oppmuntring!" 

Alexandra er opptatt av bokstaver om dagen, og da er det stas å begynne å øve på å skrive sin egen; de to nederste har hun sittet og gjort helt på egen hånd <3 // jeg har begynt å gå til og fra Blindern, og har samtidig innsett at da er det lurt å bruke fornuftige sko - og så heller bytte på Blindern (er jo faktisk veldig lurt for å spare skoene også) // utsikten mens vi satt og ventet på rektorvalgresultatet; ikke overraskende ble Ottersen gjenvalgt som rektor, men Team Torkil fikk faktisk 42% av de avgitte stemmene... 
mamma og lillesøster Carina ute og spiser tapas etter at vi hadde vært på teater og sett musikalen "Oliver!" - kjempedag og -kveld 😀 // medstipendiat Terese gjør armtriks mens vi er ute på fredagslønningspils 😉 // i morgen kommer visst David Hasselhoff og "flipper burgere" på MENY på Colosseum på Majorstuen - føler han har sunket sånn passe dypt 😛

I går passerte jeg forresten 1000 følgere på Twitter - milepæl 😛
God helg alle fine <3


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *