Hopp til innhold

Jeg hekset meg selv…

Tok meg selv i å tenke, her rett før langhelgen, at nå skulle det jammen bli deilig å bare fokusere på ren dataanalyse og forskning, og at det jo var litt deilig at det ikke sto noen flere foredrag på plakaten i nærmeste fremtid...ha ha 😛
Neste uke er det ikke bare at vi i kjernefysikkgruppen her på UiO arrangerer en internasjonal kjernefysikkonferanse på Blindern, hvor planen (hvis jeg bare klarer å få fram noen foreløpige, presenterbare resultater...) er at jeg skal holde et kort foredrag - jeg skal også holde foredrag for DNB-Sparebankstiftelsen på mandag, i tillegg til at jeg skal til Tønsberg og Greveskogen vgs sin temadag om "Bærekraftig utvikling" på tirsdag. Disse to foredragene hadde jeg riktignok bare "glemt", men i tillegg (sikkert fordi jeg sa til meg selv at det ikke ble noe pop.vit. på en stund) så ble det en på sparket presentasjon om grunnleggende "hva er kjernekraft" for AUF i dag... Dessuten skal jeg gjøre to intervjuer denne uken - så mye for "nå skal jeg jammen konsentrere meg fullt og helt om forskningen"
Aaah, tror jeg må begynne å lage meg "sabbatsuker" hvor jeg ikke gjør noe annet enn forskning, feks kanskje hver tredje uke? 😛
Ikke at jeg klager, altså - jeg elsker det jo 😉
Forresten, se på det fantastiske rosa dusjforhenget jeg fant på HM Home i går - SUPERFEMININT, akkurat sånn Alexandra og jeg vil ha det 😀 Fint, ikke sant?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *