Hopp til innhold

Oppskriftsmandag: LYKKE…

Du trenger:
???

Du gjør:
???

Jeg har:

 • god helse
 • verdens nydeligste datter
 • tak over hodet
 • kunnskap
 • rosa blogg/rosablogg (i dette tilfelle blir det riktig både med og uten orddeling xD )
 • gode, nære venner
 • badekar
 • 1103 følgere på twitter
 • en halvferdig doktorgrad
 • 622 facebook-"venner"

Hmm, dette er nok en oppskrift jeg dessverre ikke har...kanskje dere søte lesere kan dele oppskrift med meg istedetfor motsatt? 

Jeg spør meg selv hele tiden hvor personlig jeg faktisk skal være her på bloggen...så dere kan jo tolke dette innlegget som dere vil 😉
Kanskje jeg er litt sliten...etter en helg hvor alt både sosialt og faglig skulle skje på en gang - som har ført til alt for lite søvn, og litt for mye(?) vin 😛 Men så er det jo så kos óg, da, med besøk av Charlotte på fredag (vi klarte å tylle i oss tre flasker vin og var i seng nærmere halv tre - så mye for "la oss dele en flaske vin og avslutte mens det fremdeles går tog"), tidlig opp lørdag for å handle inn til konferansen vi arrangerer denne uken, for så å jobbe litt, så hyggelig middag (fin blanding av business and pleasure), deretter bursdagsfest (plutselig var det kjempesent, og igjen hadde det blitt en del vin), våkne alt for tidlig på søndag (mtp at jeg kunne ha sovet ut, men, nei da...), møte mamma for en kaffe i Frognerparken og nyte at det faktisk er nydelig vær, deretter opp på Blindern for jobbing og konferansemottakelse/start - som igjen innebar vin - og plutselig er klokken over elleve, og planene om å få en skikkelig god natts søvn går i vasken :/
Vel vel, senere i dag skal jeg snakke om engasjement og samfunnsansvar og realfag og sånn - det gleder jeg meg nå til, da 🙂

3 kommentarer til “Oppskriftsmandag: LYKKE…

 1. Øyvind

  Du er god på disse oppskriftene, - men er du dermed god til å lage mat? ;o)

  Min teori om lykke er ikke veldig komplisert, den aller viktigste ingrediens er God Kjemi. Som jo selvfølgelig er sjeldent som Au, - vanskelig å finne, selv oppdage. Men har man først dèt, består prosessen mot lykke ganske enkelt i å mikse inn ingrediensene, i passe porsjoner, samtidig som man er innstilt på at smaken kan og vil endre seg. Er kjemien god nok, blir kaka uansett god. Enkelt, ikke sant?

  Svar
 2. hyperbolsk

  Du trenger: serotonin
  Du gjør: ting som får kroppen til å produsere passe mengder serotonin.

  The rest is left as an exercise for the reader.

  Uansett er det unormalt å være lykkelig _hele_ tiden.

  Svar
 3. Anonym

  Lurte på om du bor sammen med faren til Alexandra, for i så fall er vel det også lykke (i hvert fall mesteparten av tiden ;p)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *