Hopp til innhold

Uken @sunnivarose :)

Og der var plutselig uken over - igjen...hjelp(?)

Innbiller meg veldig at den kommende uken blir den siste intense uken på en god stund, da, så gjenstår det bare å se om det stemmer eller ikke 😉
Her er noen hverdagsglimt fra siste uken på Instagram (@sunnivarose):
VG gir meg de virkelig viktige nyhetene mens jeg sitter på Café Ro og jobber litt og slapper av med latte // var på Ryes med bla. lillesøster Carina <3 og mamma <3 på lørdag, og da MÅTTE jeg bare drikke en milkshake for de så bare helt syyykt gode ut - og jeg har egentlig litt sukkerforbi... // lørdagens antrekk - ble ganske fornøyd, med både hår, sminke og kjole, og fikk til og med flere kommentarer om at jeg var søt i løpet av kvelden (før midnatt - jeg dro hjem rett før klokken tolv) så det er jo bare utrolig kos, da 🙂

jeg sitter jo og jobber med dataanlyse om dagen, og da blir jeg veldig glad når projiseringen av toppene er så pene som i dette tilfellet (det er de ikke alltid :/) - den røde streken er en gaussisk tilnærming til dataene // holder meg mer til sesamfrø enn sukker og milkshakes, og syns heldigvis det er godt óg 😀 // Alexandra ville så gjerne gå forbi Sinnataggen på vei hjem en dag - så da gjorde vi selvsagt det 

1 kommentar til “Uken @sunnivarose :)

  1. Anonym

    heisann, hender jeg er innom bloggen din, og jeg må si jeg er imponert 🙂 er ikke ofte man leser om jenter som har forståelse for det du studerer, selv skjønner jeg minimalt men har løst til og lese litt grunnleggende fysikk, har du noen bøker på norsk du kunne anbefalt? som ikke er tungleste 😛

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *