Hopp til innhold

Dagens fangst :)

Da er dagens hyggelige møte med Kagge unnagjort (gleder meg virkelig til å komme skikkelig i gang med skrivingen nå, altså), pluss litt shopping... Fikk med meg noen deilige bøker fra Kagge - bla. Frognerfitter, som jeg gleder meg veldig til å lese (som Golddigger så er jo det research for mitt nye nabolag) 🙂
Ellers ble det litt fornuftige ting fra Clas Ohlson, som skrutrekkere, så nå kan jeg endelig bytte ut alle de utrolig kjipe, hvite plastknottene på garderoben, med freshe, rosa knotter istedetfor 😉 ...og fant jeg ikke bare verdens mest fantastiske radio, kanskje?
Den freshe rosa genseren tror jeg blir heeelt perfekt sammen med de rosa leopardbuksene mine, og med mindre det er veldig sommer og sol og varmt når jeg skal på sommerfest til torsdag, tror jeg det er en god kandidat til antrekk.
Da jeg kom opp hit på Blindern fikk jeg også "kastet etter meg" en fin liten sak om r-prosessen, som jeg skrev om i går, i tillegg til s- og p-prosessen (oppskrift kommer plutselig); så da er en del av sommerlektyren i boks, ser det ut til...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *