Hopp til innhold

Stolt storesøster på sommerfest :)

Hei, alle, og god helg!

I går var det sommerfest (eller sommernerdefest, som Jo kalte det; og det var som "nerd" jeg ble introdusert óg, da :P) med Scince Addiction og Bulldozer film, og det var bare suuuperhyggelig og moro, og jeg smeltet jo bare totalt da jeg fikk min egen flaske musserende med spesialetiketter: på den ene siden en kjempekoselig hilsen, og på den andre bildet av meg hvor jeg akkurat har fått mitt elskede uran-233 <3 Tenk at  noen tenker tanken på å lage noe sånn, og så faktisk gidder å gjennomføre det *rørt*...
Jeg utbrørt selvsagt meget entusiastisk da jeg fikk overrukket flasken "åååå det er jo URANET mitt" 😛

Jo holder opp flaskene våre (han fikk også en), og hans hilsen var selvsagt på blå etikett 😉 Legg merke til den fantastiske T-skjorten han har på seg - kuleste i går, tror jeg

Gårsdagens antrekk ble selvsagt rosa, hælene var åpenbart høye (hadde jeg ikke hatt det ville jeg ha fått kjeft av Jo - haha), og håret var utslått.

Slet litt med å finne den perfekte outfiten i går, da; flere par sko ble vurdert, dessuten hadde jeg egentlig planer om bukser. Men omsider stemte det, og det er alltid en god følelse!

Av det som er avbildet ble det til at jeg brukte gullskoene, vesken, den sorte ørepynten, og armbåndet 😉
Alexandra sov hos kule og snille tante Carina, og jeg tror de koste seg masse, men som overskriften sier så var (og er) jeg en stolt storesøster: 
Carina har i en alder av 22/23 år, med to små barn (en som var et halvt år da hun begynte, og en som var 2.5 år) fullført tredje klasse på videregående, fordi hun har funnet ut at nå vil hun begynne å studere - og hun har klart seg superbra! Jeg er utrolig imponert og stolt av at hun har klart dette året, for jeg vet det har vært perioder som har vært tøffe (en liten stund måtte lille Arian på ca 8 måneder være med henne på skolen, feks...tror egentlig både jeg og lillesøster har det litt i oss at noen ganger må man rett og slett bare bite tennene sammen og kjøre på selv om ting virker umulig der og da).
Og nå som hun da har kommet seg igjennom, blir det studier på Blindern; antageligvis biologi 🙂 Hun har fått seg leilighet på Enerhaugen studenthus, hvor jeg også har bodd tidligere (der bodde Alexandra sine første 6 måneder), og Andrea (Carinas datter som er 3 måneder yngre enn Alexandra) har fått barnhageplass på en av studentbarnhagene her på Campus, og det betyr jo også at Carina og jeg kan hjelpe hverandre mer med barna óg, og at barna får vært mer sammen: VINN VINN VINN!
Her er Carina på mitt fang sommeren 1990; hun er 6 måneder, og jeg er 6 og et halvt år (ser jeg litt streng ut, forresten?) 🙂

Så Carinas fantastiske innsats dette siste året, pluss en liten takk for at hun passet Alexandra, gjorde at hun i alle fall fortjente en flaske Prosecco 😉

Ellers er planene denne helgen trening, en tur på IKEA for å finne litt fine ting til Alexandra, bla., også tror jeg at Alexandra og jeg må få tatt en tur på kino - så utrolig gøy nå når hun er blitt så stor at vi kan gjøre sånne "ordentlige" ting sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *