Hopp til innhold

Deilige tirsdag

God formiddag alle fine! Bare en rask tur innom for ønske dere en deilig, solfylt tirsdag 🙂 Selv har jeg satt meg ned på Laundromat på Bislett, er i gang med dagens andre, doble latte, og leser og skriver om Thomsons oppdagelser og eksperimenter (1. han oppdaget elektronet, 2. han laget den første modellen for atomet som besto i at atomet faktisk hadde en slags indre struktur, og ikke var "udelelig"). Ja, dette har å gjøre med bokprosjektet, som jeg skal fortelle litt mer om i svarene på spørsmålsrunden; noe jeg egentlig hadde tenkt å komme med i dag, men det ser dessverre litt dårlig ut :/ Bedre sent enn aldri osv...
Ellers skulle jeg virkelig veldig gjerne ha dratt pĂĄ foredrag med Ola Borten Moe i dag, men det ser dessverre ut til at tiden ikke strekker til...litt vanskeligere ĂĄ finne tid til "sĂĄnne ting" nĂĄr jeg har Alexandra-uke, siden da mĂĄ jeg faktisk dra fra Blindern litt over fire, og kan ikke bare sitte og jobbe utover ettermiddagen og kvelden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *