Hopp til innhold

Foreleser-Sunniva!

Iiiik, det er offisielt! For aller første gang skal jeg faktisk være foreleser i et kurs på Universitetet... 
Mandag den 2. februar skal jeg altså snakke om "Fra rosablogging til dagsnytt 18", på kurset MNKOM3000/4000, "Formidling og vitenskapsjournalistikk-emnet på UiO"- det fantastiske kurset som jeg skrev en del om i vår. Dette kurset, som altså er et såkalt klonet bachelor/master-kurs, anbefaler jeg ALLE (som holder på med bachelor eller master på MatNat) på det STERKESTE å ta! 
Om det ikke passer inn i planen å faktisk ta der, anbefaler jeg å gå på forelesningene - i alle fall de du syns virker interessante (for det er jo ingenting i veien for å møte opp på forelesninger; det gjorde jeg selv med nettopp dette kurset i vår, og kommer antageligvis til å gjøre det en del igjen nå til våren 😉 ). Sjekk også gjerne kursets facebook-side her 🙂
Jeg gleder meg <3 <3 <3

2 kommentarer til “Foreleser-Sunniva!

  1. Fredrik Meyer

    Her var det mye rot med datoer. På bildet finnes det kun mandag 3. februar, mens du sier mandag 2. februar, mens du faktisk står oppført på mandang 10. februar.

    That being said, lykke til! Dette burde jeg se på! (med mindre det krasjer med Abels tårn slik det gjorde i fjor)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *