Hopp til innhold

Workout!

Hei alle mine fantastiske søte, snille og omtenksomme lesere!
Nå er det en drøy uke sin min aller første (og siste?) opptreden på direktesendt TV, på Debatten på NRK1.
Temaet var jo det om PISA, og at det visstnok er så innmari krise, og sånn, men for å være helt ærlig så er jeg ikke sååå inne i PISA, og jeg bryr meg ikke sååå kjempemasse heller...:P Det jeg derimot gjør er jo at jeg elsker å prate om meg selv (til og med på en dag der jeg stort sett har vært fortvilet og grått), og  ekstrapolere vilt fra egne erfaringer - så hvis dere vil se min opptreden på Debatten så kan dere sjekke meg ut på 46 minutter, og helt på slutten HER. Ble veldig overrasket over å få avslutningsspørsmålet, da - men jeg syns jeg klarte meg ganske ok, og kort oppsummert så sier jeg at 1: ikke snakk om at det er så syyykt vanskelig, og 2: hjelp oss å synliggjøre realistene <3<3<3
Også snakket jeg jo selvsagt om at skal man bli god i noe så man man TRENE - masse, og dette fikk jeg masse superkoselige tilbakemeldinger på - så TUSEN TUSEN TAKK for det <3


Skjønner ikke egentlig helt hvor denne uken ble av, men mye av tiden har jo rett og slett bare forsvunnet til å være trist...og på grunn av tristessen var jeg litt dårligere forberedt enn det jeg gjerne skulle ønsket at jeg var til møtet med Ludvigsen-utvalget (om fremtidens kompetansebehov og skole) på torsdag og fredag. Syns allikevel det ble noen gode og interessante diskusjoner (merker jeg faller veldig tilbake til spørsmålet Hva er egentlig poenget med å gå på skole?, altså, hva er det liksom man skal lære? En ting jeg tenker om det er jo at man må lære å lære...), og jeg ble nok revet med til at jeg ikke konstant tenkte på de tingene som plager meg, og jeg syns det var veldig deilig å ordne meg til middag på torsdagen, og å nyte en deilig treretters sammen med resten av utvalget og sekretariatet! Bildet under er et Instamoment (@sunnivarose) fra torsdagen før middagen, og som dere kan se så smiler jeg jo til og med på en måte ;)

4 kommentarer til “Workout!

 1. Cathrine

  Veldig veldig godt innlegg i debatten ja! Mener du fikk frem de viktige poengene til hvorfor realfag ikke er populært blant studenter. Som stipendiat på kjemisk kjenner jeg meg veldig godt igjen i reaksjoner som "oj, du må være smart", og "æsj realfag har jeg aldri likt". Har selv tenkt over hvordan folk hadde reagert om jeg hadde sagt det samme tilbake. Stå på Sunniva! 🙂

  Svar
 2. Sunniva

  Tusen takk, Cathrine <3
  Utrolig merkelig med de holdningene, altså...og hva er egentlig svaret på "du må være smart?!" - både "ja" og "nei" blir egentlig like feil...:P

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *