Hopp til innhold

*Nostalgi*

Aaah, Sissel Kyrkjebø som Ariel i "Den lille Havfruen" - det er nostalgi, det! 
Elsker denne sangen, da. "Den lille Havfruen" var den første (Disney)filmen jeg så på kino - som jeg kan huske, i alle fall, og jeg forelsket meg vel ganske totalt...og merker den forelskelsen fort kommer litt tilbake når jeg hører "Det er min drøm"/"Part of your world" 😛 
Så da mååå jeg jo bare dele denne med dere; før jeg skal løpe avgårde for å ta bilder til en sak i Morgenbladet om kvinner og akademia (utrolig spent på å lese den ferdige saken, hvor jeg og tre andre kvinnelige professorer i forskjellig alder er intervjuet), så er det forberedelse av morgendagens foredrag i Trondheim ("Ting som irritere meg") og så blir det noen timer med dataanalyse, før det bærer hjemover (og på trening, før det er tiiidlig kvelden 😉 ) 

Ha en deilig Lille Lørdag alle <3

4 kommentarer til “*Nostalgi*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *