Hopp til innhold

Folk…

God onsdags formiddag lollipops <3

Jeg har nettopp vært og trent, og med tanke på at jeg fremdeles er ganske tett og forkjølet (ble skikkelig snørrete på lørdag) er jeg meget fornøyd med dagens treningsøkt - bortsett fra at jeg kjenner det "kile" litt i venstre kne...så da må jeg vel være litt mer forsiktig med løpingen :/
Det jeg dog ikke var sååå fornøyd med var damen jeg kom i snakk med i garderoben, som bare viste en utrolig merkelig holdning/respekt for andres jobb (og med "andre" mener jeg denne gangen "meg selv" og mine kolleger). Egentlig trooor jeg hun bare prøvde å være hyggelig; hun kom inn da jeg drev og kledde på meg og kommenterte at jeg allerede var ferdig og bla bla, og jeg har jo bestemt meg for at jeg skal være åpen og imøtekommende og prate med folk, så jeg sa at ja, jeg hadde levert Alexandra i barnehagen og så dratt ned for å trene, og nå var det opp på kontoret, og der kom jeg nok til å bli til åtte/ni i kveld. Da syntes hun det var veldig luksus at jeg hadde datteren min 50% av tiden (...), også lure hun på hva jeg jobbet med siden jeg hadde den friheten jeg fortalte om. Jeg svarte at jeg er jeg er forsker og jobber på universitetet, og da skjønte hun jo alt, og hun visste hvordan det var for hun kjente feks til et par i Trondheim der begge var akademikere, og de hadde fått et barn, også trodde de at barnet skulle få barnehageplass da det var ett år, men det fikk det ikke - men det syns hun ikke var noe problem for dem for de trengte jo ikke barnehageplass når begge to jobbet som forskere...som forsker har man jo bare noe tid man kanskje skal undervise litt, også må man kanskje skrive noe greier, men eller så gjør man visst ikke så mye.
Jaja, henne om det :/  Jeg setter veldig pris på den friheten jeg har i jobben, altså, for all del, men holdningen om at jeg så å si ikke jobber (hun omtalte jobben min videre som "studier", uten at jeg hadde nevnt at jeg var stipendiat - jeg sa bare jeg var forsker) syns jeg kanskje ikke er helt fair 😉
Og litt sånn halvveis apropos det som skjedde i garderoben - denne likte jeg veldig godt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *