Hopp til innhold

Kjernefysikkåret – ny fane, IGJEN

Goood midtuke fine!

Er bare en rask tur innom for å nevne at jeg har laget en ny fane her på bloggen, som heter Kjernefysikkåret (eller, faktisk heter den Kjernefysikkåret *elsk* - selvsagt). Som dere kan se så er det ikke så veldig mye på denne fanen ennå, men denne skal vokse frem etter som året/tiden går: Planen er å bli (enda) flinkere til å skrive de dagene det faktisk er jubileer for forskjellige "store ting" i kjernefysikkstrålingradioaktivitet-fagfeltet. Så langt har jeg mest bare vært opptatt av ulykker, og mars og april er jo de to store kjernekraftulykkesmånedene (med Fukushima og Three Mile Island i mars, og Tsjernobyl i april) - og det var nok sånn jeg begynte å tenke at jeg må bli flinkere til å skrive om andre ting som har skjedd óg; andre ulykker, oppdagelse av fisjon, bombetester, oppdagelse av røntgen-stråling osv 🙂
Innleggene kommer selvsagt til å komme som vanlig her på bloggen, men så samler jeg dem altså i "kalenderen" i Kjernefysikkåret. Håper dere liker det <3<3<3
på syklotronlabben *alvorlig* 😉
--------------------------------------
I morgen skal jeg til Bergen og holde foredrag på DN Talentkonferansen; foredraget er klart, flybillettene er bestilt, og jeg tror jeg er klar i hodet - for å snakke om "Utradisjonelle valg" - så nå gjenstår bare det vanlige: What To Wear? (Ja takk, gi meg gjerne tips!)

2 kommentarer til “Kjernefysikkåret – ny fane, IGJEN

 1. Veronica Aab

  Åh, hadde jeg visst om DN Talentkonferansen, og at du skulle delta, tidligere hadde jeg meldt meg på!! Digger bloggen din, motiverer og inspirerer en ung realfagsstudine 🙂 !
  What to wear; Selv har jeg for tiden dilla på genserkjoler og lange topper som nesten kunne vært kjole + tights og ankelboots, men det er meg 😛 Ellers kan jeg avsløre at været ikke er så varmt som vårsola får det til å se ut som! Så ha på en ikke så altfor tynn jakke og hansker.
  Keep bloggin' 😀 !

  Svar
 2. MonWorld

  Helt enig! Hadde jeg fått med meg at du skulle holde foredrag i Bergen, så skulle jeg fikset meg fri fra #forskerlivet og komt og hørt på. Neste gang..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *