Hopp til innhold

day 5 – Hiroshima

Dag 5 i Japan beveget vi oss ut av Tokyo. Dette var første dagen med hele teamet samlet, og vi satte kursen mot Hiroshima og Atomic Bomb Dome - noe som på et vis føltes litt som en "pilegrimsreise"... For å komme oss de 90 milene fra Tokyo til Hiroshima tok vi hurtigtoget - 4 timer hver vei; altså en dag bestående i 8 timer på tog (tilbakeveien uten reserverte sitteplasser - noe som ikke anbefales) og totalt 180 mil tilbakelagt. 
Det var veldig veldig sterkt å rusle ned til Atomic Bomb Dome, der den lå badet i solskinn. Helt sprøtt å ha vært der, på et ekte Ground Zero (ja, "ground zero" er der en atombombe sprenges - et begrep som ble "tatt" og brukt ifbm 9/11), og en litt merkelig følelese å sitte samlet rundt et langbord ute i solen og spise lunsj rett etterpå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *