Hopp til innhold

Mandagen i bilder

I dag tar jeg rett og slett en Fotballfrue, og viser frem dagen min i går, time for time, bilde for bilde; sånn kan en typisk mandag (eller typisk dag, egentlig) gjerne se ut for meg 🙂

07: trett, og null sminke - ikke glad i morgener før jeg har kommet meg ut av sengen

08: jeg har blitt "meg" og er klar for en ny dag - sa jeg at jeg elsker været om dagen, og at jeg elsker å ha en litt sånn "sporty", avslappet stil?

09: på plass foran PCen på kontoret, med dagens første jobbekaffe (i rosa kopp 😉 ) - jobber med et av ukens to foredrag

10: etter laaang samtale med Realfagsbibliotekets geolog har jeg plutselig lært mye mer om Fens-feltet (der Norge har mest thorium), pluss fått litt å lese på 🙂

11: leser og kommenterer delutredningen til Ludvigsen-utvalget

12: <3 lunsj <3 med de beste kollegaene

13: en tur nede i skranken på Realfagsbiblioteket; der vi for tiden har rumpetroll (9 stykker) - som er i ferd med å få ben <3 når de blir til frosker tror jeg at jeg må forsøke å kysse en for å se om det blir en prins...

14: jobber med søteste Karoline og Jessica - vi prøver å svare kunnskapsministeren (mer kaffe på gang 😛 )

15: ingen tvil om at vi er midt i eksamensperioden; det er fantastisk deilig vær, og det er helt nydelig på Fredrikkeplassen - allikevel er det så å si tomt

16: tiden er kommet for en tur ned til Fysikk, og diskusjon med veileder-Sunniva 

17: går litt tidlig hjem fra Blindern - må liksom det når været er som nå (altså, i morgen kan det jo plutselig være 15 grader og regn, og plutselig er resten av sommeren som det :/) - tuen går forbi Frognerparken <3

18: tid for en kaffe (Frapino) på Espresso House på Frogner Plass, og lesing/retting av Sushi og Kjernekraft-manus

19: "klar" og spent på første PT-time

20: sliiiiten

Etter at jeg kom hjem fra trening var jeg ganske så utkjørt og apatisk. Idiotisk nok så kom jeg meg ikke i seng før langt over midnatt (noen ganger lurer jeg veldig på hvor fornuften min er), men jeg orket ikke ta flere bilder etter at jeg var kommet meg hjem - hadde nok med å bare holde meg oppreist 😛
Nå er det straks kvelden her i Rose-slottet, for i morgen skal jeg opp grytidlig - for å komme meg på ny PT-time på ELIXIA (kl 07:00 *hjelp*), før det blir en ikke altfor lang dag på kontoret, og henting av frøken A rett før kl 16. Har kjøpt hoppetau til henne - spent på om hun kommer til å like det 🙂

4 kommentarer til “Mandagen i bilder

  1. Sunniva

    Det er veldig stas <3 Dessverre døde tre av de som var blitt til frosker ila. pinsehelgen; pinnene de skulle sitte på hadde visst sunket :/ Heldigvis har vi noen flere rumpetroll, og antageligvis har vi lært fra denne triste episoden!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *