Hopp til innhold

Travel uke

God søndag fineste infrarøde <3<3<3

Håper dere har hatt en fin helg! Det har i alle fall jeg; med en ekstremt rolig lørdag (jeg sov til 12 - skjønte ingenting, og ble lettere panisk, og ble dermed bare sløvende i 2 timer til :P), som jeg egentlig tror jeg trenger før den kommende uken. Dagen i dag har ikke vært supertravel, men allikevel slitsom nok - mamma og jeg har nemlig vært rundt på et skikkelig visningsmaraton...vi har vært innom 7 leiligheter, og flere av disse var absolutt veldig bra, og jeg håper håper håper at det kan ordne seg med leilighet denne uken *krysse fingrene*.
Uken som kommer blir altså travel, og etter visningsrunden i dag tok jeg en tur på kontoret for å gjøre litt småjobbing, og å planlegge de neste dagene. Satser veldig på at god planlegging skal hjelpe meg å få til alt de neste dagene, og at jeg kan kose meg masse med Alexandra når det igjen blir helg 🙂

Nå skal jeg ut og rusle en liten kveldstur i Frognerparken, og forsøke å fordøye inntrykk fra de forskjellige leilighetene i dag - rart å tenke på at jeg kanskje ikke har Frognerparken som nærmeste nabo om ikke lenge...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *