Hopp til innhold

Motivation, please

Hei dere, jeg føler meg litt meh om dagen, jeg.  Det har riktignok skjedd noen bra ting de siste dagene - som feks at alt er i orden ifbm lån til leiligheten min, eller at jeg var med gode venner på Hovedøya i går - allikevel er ikke ting heeelt bra :/
Fordelen med å bli eldre og visere (?) er vel kanskje at man har vært der før; så man vet jo at det går over. Man må bare ta en dag av gangen liksom, det er bare det at det er så fryktelig slitsomt og energitappende når man sitter og venter på at ting skal bli bedre (føler nesten mest for å bare sove). Siden jeg ikke bare kan legge meg ned og sove sammenhengende i en uke (eller mer) har jeg fisket frem denne talen som Tim Minchin (dere som har lest bloggen min en stund har kanskje fått det inntrykket at jeg er litt fan - og det er korrekt 🙂 ) holdt for avgansstudenter på University of Western Australia. En utrolig fin tale, som setter ting litt i perspektiv - eller som Tim sier:

"You might find some of this stuff inspiring, you will find some of it boring, and you will definitely forget all of it within a week. And be warned, there will be lots of hokey similes, and obscure aphorisms which start well but end up not making sense."

 <3

  1. You don't have to have a dream
  2. Don't seek happiness
  3. Remember, it's all luck
  4. Excercise
  5. Be hard on your opinions
  6. Be a teacher
  7. Define yourself by what you love
  8. Respect people with less power than you
  9. Don't rush

Tekst til hele talen fins her, på Tims egen blogg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *