Hopp til innhold

Disse forferdelige lærerne

Hei søte 😉

Er bare en rask tur innom for å fortelle om gårsdagen: Da var jeg nemlig og holdt foredrag for ca 70/80 fysikklærere på "Landskonferansen for fysikklærere" - disse forferdelige lærerne som bare er opptatt av streik og fri og ferie, vet dere...:P Vel, de bruker i alle fall av ferien sin for å dra på konferanse i fire dager for å få faglig påfyll, diskutere fysikkundervisning, og bli inspirert (håper veldig jeg klarte å være litt inspirerende i går, i alle fall). Jeg skulle gjerne vært med i flere dager, men det ble opp og ned på samme dag for meg; gårsdagen startet dermed med en kort treningsøkt, kjøre til Gol, holde foredrag, kjøre til Oslo og hente Alexandra som var blitt hentet av snille tante Carina, så til slutt en tur innom NYE Roseslottet på Bjølsen - Alexandras første tur i den nye leiligheten. Slitsom, men veldig bra dag 🙂
Her er gårsdagen instagrert:
veldig fornøyd med foredragsoutfiten i går - syns man må pynte seg litt for en sånn anledning 😉

kaffe på turen er et must <3

A var såååå fornøyd med å besøke vårt nye hjem i går - eneste problem var at hun ble skikkelig 4-åringssint da vi skulle dra, for det hadde jo ikke hun noe lyst til 😛

Nå skal jeg løpe avgårde for en god veiledningsprat med Sunniva - vi skal legge en plan for arbeidet dette semesteret.
PS:
Jeg er selvsagt ironisk når jeg sier lærerne er forferdelige (man vet aldri hva som kan misforstås skriftlig)! Jeg håper alle fantastiske lærere skal få den aller beste muligheten til å gjøre den jobben de virkelig kan - få lov til å være "drømmelærere".
Er det noen jeg virkelig har stor respekt for så er det LÆRERNE!

1 kommentar til “Disse forferdelige lærerne

  1. jyoti soni

    Great post . It takes me almost half an hour to read the whole post. Definitely this one of the informative and useful post to me. Thanks for the share.I also provide this service plz visit my site. Boston NYE party Bring in the New Year, 2015, with sophisticated ambiance as seen in James Bond 007 movies, classy attendants, and an accommodating staff.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *