Hopp til innhold

This day

I dag har vært en fin dag...

 • jentene våknet av seg selv og var blide og flinke
 • solen har varmet
 • jeg var trøtt da jeg våknet, men følte meg forholdsvis avslappet
 • utsikten fra Rose-slottet var nydelig i dag óg
 • jeg gikk gjennom Slottsparken, og det var fint <3
 • hadde utrolig hyggelig lunsj med Sverre 🙂
 • pulsen har ikke vært for høy
 • har tenkt gode tanker
 • følte meg produktiv da jeg hadde møte med Sunniva - selv om vi egentlig ikke kom noe videre (vi fant i alle fall ut at det ikke var "min skyld" at ting ikke funker akkurat nå...)
 • har sagt "nei" til en forespørsel
 • har skrevet en liten side på et av bokprosjektene mine (jada, det er fler - akkurat dette tror jeg kanskje aldri blir noe mer av, men jeg skriver nå på det når jeg har noe på hjertet allikevel, da :P)
Alexandra og Andrea leker med borgen mens jeg finner ut av dagens outfit - instamoment fra @sunnivarose
Dagen er jo enda ikke over, men nå skal jeg straks avgårde og plukke opp Andrea og Alexandra i barnehagen, og jeg krysser fingrene for at også resten av dagen blir fin <3

2 kommentarer til “This day

 1. larsivi

  Er veldig imponert over alt du får til! Men her ein gong du snakka om prioritering av alt du held på med/vil gjere, tenkte eg at du kanskje kunne vere interessert i beeminder.com. Det er ein teneste der du kan setje deg mål og forpliktelsar - først og fremst ovanfor deg sjølv, men mål kan også delast for å verkeleg gjere det pinleg om ting ikkje går opp 😉

  Sjølv brukar eg det til å lære japansk og spansk, skriving (nokre ord no og nokre då kan verte noko til slutt), trene meir, vedlikehalde huset, diverse jobbproduktivitet, hobbyar (feks sjå minst 3 anime-episoder per veke), og endå meir. På ca 3-4 mnd har eg fortsatt ikkje feila på eit mål, ikkje fordi det er så veldig farleg, men fordi eg no har det svart på kvitt (og gult) at eg har lovt å gjere sånn og sånn. Stresset som dette medfører oppfattar eg som godt i motsetning til sånn vanleg jobbstress. Forøvrig veldig nyttig å lese bloggen deira, sidan det vert sagt mykje om korleis ein bør setje opp desse måla for at dei skal fungere best mogleg.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *