Hopp til innhold

Fall

I figured it out!

Or, that´s actually not entirely true, but at least I found a way to do stuff so that it´s working (the sorting of my uranium data) - but I still don´t know why it wasn´t working in the first place... 
Maybe I´ll show you a pretty graph tomorrow 😉
Anyway, I celebrate by sharing this picture of me surrounded by yellow leaves - I admit it; fall can be pretty too (I´m talking about the colours - not me 😛 ) <3

// photo taken by Fredrik Juell

1 kommentar til “Fall

  1. Anonym

    Hei! Går VG3 nå, og vurderer FAM til neste år. Ser at FAM har et mekanikkemne i 2. semester, og lurer på om dette er særlig vanskelig, eller om det er mer mekanikk generelt på studiet? Dette med tanke på at mekanikk er den grenen jeg misliker mest innen fysikk. På forhånd takk 🙂
    PS: Digger bloggen!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *