Hopp til innhold

My love (skrytebilder)

Denne uken starter med "hjemmekontor"; borte på sengen min ligger en syk Alexandra - som i skrivende stund sover, og puster tungt <3
Jeg skulle ha vært på utvalgsmøte i dag, nå begynner jo ting på et vis å dra seg til, men sånn ble det visst ikke (får heldigvis med meg møtet i morgen og på onsdag, da)...

roseknoppen ville ha på seg lue - rett før hun sovnet i sengen min <3

Det er ikke "bare-bare" å være alene-mor (egentlig er det vel ikke "bare-bare" å være forelder - uansett)...jeg selvsagt ikke for meg å få barn for så å ikke være sammen med faren til det barnet. Men livet er ikke alltid sånn man tror det skal være (kanskje egentlig ganske ofte).
Alexandra er annenhver uke hos meg, og man skulle tro jeg alltid var kjempeflink til å fokusere 100% på henne når hun først er sammen med meg, men sannheten er at jeg "sliter" med å skifte fokus: Den ene uken er det ofte så ekstremt arbeidspress, den andre uken må jeg plutselig dra fra jobb klokken 1630 og hente i barenhagen, og hjem og lage middag osv. Så jeg vil bli flinkere - og jeg har blitt (litt) flinkere - til å være der sammen med henne...!

Jeg er mer "tilstede", og generelt mer bevisst.
Det var kanskje derfor jeg ble sittende her og se på #instalexandra-hashtaggen som jeg bruker på Instagram på bilder av henne (eller som har med henne å gjøre) - og hun er jo for meg selvsagt den aller beste og fineste i hele verden. Så nå vil jeg bare vise noen bilder av henne - Alexandra som jeg er så glad i og så stolt av <3

A og meg rett utenfor hytta på Herføl - sommeren 2013 // Alexandra dytter Andrea i vognen (Andrea er bare 3 måneder yngre enn Alexandra, men det er selvsagt godt etablert hvem som er eldst og hvem som er yngst :P) // på helt nytt rom; i NYE Roseslottet
fin kinolørdag med kusine og fetter // mor og datter-selfie // fjor vinter; i vognen med sverd i den ene hånden og tryllestav i den andre
ordner bursdagsgave til morfar // sommeren 2013 - to kusiner på Hvalerfergen // #latergram (lille A drøyt halvannet år gammel) med mormor i Botanisk hage

vinterprinsesser blir også slitne av å være lange dager i barnhagen // lørdagsfrokost // Alexandra har nettopp negynt på svømmekurs 😀
verden er så stor, og lille A så liten // sekk med barn på // intens samtale mellom to kusiner over en kopp kakao
mor og datter-selfie i gamle Roseslottet // A tester hulen på det nye rommet sitt // i Frognerparken en deilig sommerdag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *