Hopp til innhold

What happened?

I really feel like I did nothing today, and I HATE that feeling... It´s not exactly true, since I´ve been running around all day - but most of the "running" has been related to stuff that I can´t tell you about yet; not before the end of March, actually (and I´m so excited and I´m dying to tell you right now - but I´ve promised not to, so I/you have to wait a little longer :/). I did do my two "science goals" from yesterdays "science plan", though, so I guess I should be happy 😉

Anyway, here are som snaps from this busy Tuesday - feel free to follow me on Instagram; @sunnivarose, of course 😉

By the way: I´m blogger of the month in Stella Magazine <3
Hugs&Kisses

2 kommentarer til “What happened?

 1. Chloé

  Heisann! Veldig fin blogg 🙂 Jeg har egentlig fulgt med nesten fra starten, og det er den eneste boggen jeg følger med på, men nå tenkte jeg skulle kommentere fordi jeg har en utfordring til deg. Kan du ikke forklare fysikken bak de vakre fargene vi så på himmelen over Oslo i går?

  Svar
 2. Sunniva

  Oooh, utfordring...kan ikke love at forklaringen kommer i dag (det var det med tid og sånn), men utfordringen er aksepter og jeg syns dette var et godt forslag!

  Og tusen takk for gode ord 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *