Hopp til innhold

The ten most radioactive places on Earth…

 

Dagen i dag startet i Realfagsbiblioteket, på scenen, som paneldeltager i Abels tårn. Et av lytterspørsmålene handlet om røyking, og hvorfor en som røyker også får i seg radioaktive stoffer (bly-210 og polonium-210, for å være eksakt). Denne lytteren linket også til en video, der han hadde hørt blant annet dette om røyking, og den videoen er så bra, at jeg tenkte under sendingen at denne MÅ jeg bare dele etter sending!

Enjoy, og god helg!


Dagens sending ♥ (Jeg fikk forresten ikke svart på spørsmålet om å sammenlikne gamma-strålingen fra Tsjernobyl med en lyspære, men det får jeg bare ta en annen gang - I'll keep you posted!)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *