Hopp til innhold

On my wishlist…

 

Tirsdag allerede? Dagene og ukene flyr jo bare avgårde, jo (selv om de også går eksremt sakte; det er bare en uke siden Anders dro til USA, og det er seks uker til han kommer tilbake, og jeg savner han mer og mer, og tiden kjennes ut som en evighet - Schrödingers tid, anyone?), og selv om avhandlingen er levert så føler jeg ikke at jeg har fått så veldig mye mer tid til rådighet, akkurat...

Men apropos avhandlingen; jeg har tidligere skrevet her på bloggen at jeg skulle belønne meg selv når jeg hadde levert doktorgraden, og når jeg har disputert. Det har jeg ennå ikke gjort, men jeg lurer på om jeg skal gjøre det når den har blitt godkjent av komiteen for å kunne forsvares (grønt lys for disutas, altså). Jeg har jo også en artikkel inne som forhåpentligvis om ikke alt for lenge, og alt for mye om og men, blir godkjent for publisering, og så er det en artikkel som skal gjøres helt ferdig og sendes inn til journalen... Mye og feire/belønne seg for fremover, med andre ord. Såh, without further ado, here are my four wants right now:

 

  1. Nummer 1 på listen er "klassiske" Louboutins. For meg betyr det (antageligvis) sorte So Kate, men usikker på om jeg ønsker finishen på modellen til høyre eller venstre. Disse vil jeg bruke når jeg disputerer, så der er det vel egentlig ikke noe å vente på. Hvis det skjer noen forsinkelser med godkjenning av avhandlingen så får jeg heller bare la være å bruke dem før det er i boks. Louboutins er altså belønning for levert og godkjent PhD-avahndling. Bilder herfra.
  2. Bunad. Har jeg alltid likt, og ønsket meg lenge, så dette skal jeg begynne å skaffe meg etter disputas (disputasgave til meg selv). Gleder meg til alle de gangene jeg kommer til å ha på meg bunaden, og jeg kan tenke tilbake på søren heller, jeg gjorde det; jeg fullførte en doktorgrad i kjernefysikk. Det har tatt litt tid for meg å finne ut hvilken jeg ønsker meg, som jeg føler blir "riktig" for meg, og har landet (trygt og godt) på Jubileumsdrakten for Oslo av Eva Lie. Jeg har planer om å starte med å kjøpe stakken, og så kommer jeg til å gradvis fylle på ved å ønske meg diverse til jul og bursdager. Jeg har en gammel, enkel og hvit bunadskjorte liggende et eller annet sted, og kommer til å bruke den først, men jeg tror jeg til slutt kommer til å lande på den gule silkeskjorten - jeg syns den er helt nydelig, og bruker ofte denne gulfargen på klær.
  3. Siden jeg fikk meg stort spisebord har jeg gått rundt og sagt (gått rundt og sagt til Anders, i alle fall) at vi trenger en lampe over spiseborde. Og nå har jeg endelig landet på en jeg syns er kjempekul, og som jeg tror vil være helt perfekt hjemme i Roseslottet: Tom Dixxon Copper Shade - den er heeelt perfekt, og jeg er forelsket ♥ (Bilde herfra.) Ønsker meg den store, og den koster vel ca 5000,- så må spare litt, men håper på at den kan komme i hus en gang mellom disputas sommerferien.
  4. Klassisk Chanel-veske i sort skinn med gulldetaljer. Denne var vel den tingen jeg mente sterkest at jeg skulle kjøpe meg som belønning for levert avhandling eller diputas (husker ikke helt hvordan jeg tenkte), men den har kommet litt ned på prioriteringslisten, rett og slett fordi jeg føler jeg har mer bruk for de tre andre tingene jeg ønsker meg. Får se om jeg gjør alvor av dette neste gang jeg skal til Paris - har noen løse planer om Paris-tur til våren/sommeren, men det er nok mulig at denne bare blir stående på ønskelisten en god stund - det er jo ikke som om man må eller skal kjøpe seg alt man ønsker seg, heller...;)

Ok, da er det på tide og gå og lage meg litt lunsj, før jeg må dykke ned i forberedelser til morgendagen konfransier-jobb på Jenter og teknologi. Det er så mange flinke og interessante jenter som skal snakke i morgen - jeg tror det blir veldig bra, og gleder meg masse!

Klem ♥

 

2 kommentarer til “On my wishlist…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *