Hopp til innhold

Minipåskeferie i Stavern

 

Nå har Anders og jeg akkurat kommet ned til Stavern og ett døgn på minipåskeferie ♥

Til jul kjøpte jeg en opplevelse til han (og en til - underforstått meg, for jeg tror ikke jeg hadde blitt så innmari superglad hvis han dro med noen andre enn meg) fra youwish.no. Det eneste jeg ville da var å få bare litt tid med total avslapning sammen med ham, men som dere som har fulgt litt med på bloggen så vet dere at det ikke var mye fri på den tiden. Jeg feiret julaften, altså, men etter det så var det vel stort sett lange dager rundt spisebordet til beste Vibeke; hun forberedte seg til konteeksamen i elektromagnetisme (som hun nailet) og jeg skrev avhandling. Uansett, på dagen på julaften gikk jeg inn på youwish og søkte på romantiske opplevelser, og valget falt på "Romantikk ved havet".

Bildet ble tatt hjemme i Roselottet, rett før avgang. Det siste Anders gjorde før vi dro var å ordne håret - så det er i orden nå 😉

Som dere også vet så er nå slitet med min doktorgrad over, og heldigvis er det over ett år til Anders skal disputere, så hans innspurtsslit har ikke startet riktig ennå - så NÅ skal vi bare slappe av og kose oss sammen ♥ I skrivende stund har vi kommet fram til hotel Wassilioff i Stavern, i et nydelig, blått hotellrom med sjøutsikt. I en kjøler sto det bobler da vi kom inn i rommet, og om to timer skal vi spise 5-retters middag (alt som en del av pakken).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *