Hopp til innhold

Lykke til med valget!

 

I dag er et søknadsfrist for høyere utdannelse, og jeg er bare en liten tur innom her for å ønske alle som søker om studier fra høsten av masse lykke til!

Selv ble det både bachelorgrad, mastergrad, og til slutt doktorgrad ved Fysisk Institutt på Universitetet i Oslo (UiO), og jeg har aldri angret et sekund på at jeg valgte Oslo ♥ som studiested. Jeg har faktisk vært på UiO siden høsten 2003 nå, så det begynner å bli noen år...og jeg trives så godt at jeg på ingen måte har det travelt med å komme meg vekk - jeg har jo faktisk valgt å gå inn i en ny, midlertidig stilling på Fysisk Intitutt nå, etter doktorgraden. Kontrakten min på Centre for Computing in Science Education varer til midten av mai - så får vi se hva som skjer etter det 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *