Hopp til innhold

Foredrag på UiO-festivalen nå på lørdag

 

Denne helgen er det UiO-festivalen, og jeg skal holde foredrag i Frokostkjelleren på lørdag klokken 17:30.

Jeg har blitt bedt om å holde et sånn ganske personlig foredrag, om veien fra en drøm om å bli (ballett)danser til å studere fysikk og etterhvert ta en doktorgrad. Om oppturer og ikke minst nedturer (når beste karakterern din ett helt semester er en E, feks, og man får "studentsyken"). Men jeg står egentlig veldig fritt til å putte inn det jeg vil i dette foredraget - så hva syns DU jeg skal svare på/ta med, og hva skal til for at du har lyst til å komme på dette foredraget?

HER kan du lese mer om meg og foredraget (men det er altså på ingen måte hugget i stein), og selve festivalen. Håper mange har lyst til å komme på UiO-festivalen (og spesielt til mitt foredarg - det er gøy hvis det blir fullt 😉 ) nå til helgen!

 

3 kommentarer til “Foredrag på UiO-festivalen nå på lørdag

 1. MD

  Hadde vært interessant å høre om hvordan det er å balansere det å være mor og samtidig ta en doktorgrad/master i fysikk.

  Svar
  1. Kine

   Ja det kunne jeg trenge å høre om også. Jeg er nå "moden" student igjen etter å endelig ha tatt et karrierebytte. Jeg er jo dobbelt så gammel som de fleste av de andre studentene. Det i seg selv er ikke noe problem, men å ha familie og tre små barn hjemme gjør det vanskelig å prestere så bra som jeg føler jeg kunne/burde, både faglig og hjemme. Ikke fysikk her da, men Molekylærbiologi og biologisk kjemi. Kunne trenge en peptalk!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *