Hopp til innhold

En liten «krise»?

 

Hei fine lesere, håper dere har nytt helgen, og godværet som endelig beæret oss med et lite besøk igjen (det MÅ komme mer sol og varme nå - jeg TRENGER det!)

Selv valgte jeg, sånn forholdsvis impulsivt å ta turen ned på hytta på Herføl nå på fredag, og jeg har tilbragt helgen der sammen med blant andre mamma og pappa. Anders dro til USA igjen på fredag morgen (heldigvis bare for to uker denne gangen!), og Alexandra er med pappaen sin, så da var det ekstra lite fristende å være i byen. Dessuten trenger jeg å slappe av, koble ut, og tenke om dagen, og da var hytta et veldig naturlig valg. I går publiserte jeg en liten snap story, der jeg var ganske personlig, og snakket litt om hvordan ting er om dagen - at jeg gjennomgår en slags liten "eksistensiell krise", for hvem er jeg nå, egentlig?

TUSEN TAKK til alle hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger jeg har fått så lant! Jeg tar gjerne i mot flere forslag og ideer angående bloggen, og hvordan den burde være nå fremover ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *