Hopp til innhold

Nå er leiligheten ute for salg!

For alle som overhodet ikke er interessert i kjøp og salg av leilighet så må jeg bare unnskylde for at det er et tilbakevendende tema her om dagen! Forhåpentligvis kan de fleste kjenne seg igjen i hvor altoppslukende det er å stå oppi det å kjøpe og selge sted å bo... Nå er i alle fall endelig leiligheten ute for salg, og jo fortere vi får solgt den, desto fortere forsvinner det som tema 😉

Det å legge denne leiligheten ut for salg skjer med blandede følelser: På den ene siden er jeg så klar for å få mer plass, og å starte noe på ordentlig sammen med Anders. På den andre siden er jeg så utrolig glad i denne leiligheten, og det har vært så mange gode stunder her - jeg kommer nok alltid til å se opp på Gulosten og bli både glad og vemodig på samme tid. Jeg ønsker så inderlig at det skal komme noen som vil sette like stor pris på det denne leiligheten har, og ta godt vare på den - passe på at den er et godt hjem ♥

Noen av de tingene jeg syns er veldig bra med leiligheten er selvsagt utsikten, lyset, beliggenheten i byen (veldig sentralt, men rolig), det store, fine stuerommet, og veldig lave utgifter. Under er noen av de fine bildene som Trond Walsø har tatt, og flere bilder og alle detaljer står selvsagt i Finn-annonsen som ligger HER ♥

Visning er satt opp neste søndag (den 1. oktober) klokken 15-16, og mandag (2. oktober) klokken 17-18, men hvis du er interessert, og ingen av disse tidene passer er det bare å ta kontakt med megleren så får dere et annet tidspunkt 🙂

 

2 kommentarer til “Nå er leiligheten ute for salg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *