Hopp til innhold

1 uker til vi flytter, og en shout-out til Clas Ohlson

Dette blir kanskje litt kleint, men jeg kan i alle fall love at det er 100% ektefølt i den situasjonen vi står midt oppi akkurat nå; altså rydding, pakking, og ikke minst vasking - spesielt det å få vekk vanskelige flekker laget av små j***er, oi, unnskyld, jeg sa ikke det høyt?!? Små englebarn som liker å bruke vegger og tak som papir, mener jeg selvsagt 😉

Uansett; jeg har jo et sånt englebarn, som har syntes at det er spennende å teste blyanter og fargestifter på veggene, og nå på mandag som vi tok bilder til annonse måtte selvsagt disse vekk. Vi ble tipset om å gå på Clas Ohlson og spørre etter et eller annet de skulle ha som var magisk for å fjerne den typen flekker. Vi dro på Clas Ohlson, og ble pekt bort til hyllen med Stain Eraser. Så her kommer det kleine (?): Stain Eraser er fantastisk! Ja, jeg bruker nå deler av en bloggpost til å hylle en vaskesvamp - noe jeg virkelig ALDRI hadde trodd jeg kom til å gjøre.

Stain Eraser er en svamp som man bare skyller med vann, og så er man good to go, og klar for å fjerne blyant på vegger (det står den ikke skal brukes på malte overflater, men jeg har brukt den masse nå på de lyse, malte overflatene hos oss) kalkbelegg på badet, og generelt andre kjipe ting. Det koster ca 40 kroner for en 4-pack, og hver svamp er sånn at man klipper til den biten man trenger - så langt har vi brukt en og en halv svamp, og da er det mye flekker rundt omkring vi har jobbet med. Denne svampen kommer til å bli fast inventar hos oss fremover, i alle fall!

Det eneste frustrerende med Stain Eraser er at jeg ikke har noen idé om hvordan det virker...

(Nei, jeg er på ingen måte sponset av Clas Ohlson, jeg bare liker å tipse når jeg har tips å komme med ♥)


 

Og når jeg først (igjen) snakker om flytting: OMG, nå er det bare litt over 1 UKE TIL VI FLYTTER!!!! (Jeg bruker aldri mer enn ett utropstegn, bortsett fra når jeg absolutt må - sånn som nå)

Vi drar absolutt ikke langt unna der vi har tilbrakt de siste tre årene. Grunnen til at vi flytter er på ingen måte at vi ikke trives, og som dere kanskje har skjønt så er det ikke med lett hjerte at vi gjør gamle Roseslottet klart for salg. Vi flytter fordi vi trenger mer plass; blant annet har Anders og jeg aldri hatt soverom, og stuen har vært der vi har tilbrakt nettene.

Uansett, vi flytter bare rett på andre siden av elven, til Lilleborg, og vi gleder oss altså veldig. Vi bytter altså en av Oslos fineste utsikter mot ca 25 kvadratmeter mer plass, stooor balkong (og der skal vi få det så fint, det er jeg sikker på), masse lagringsplass, garasjeplass (som vi ska leie ut), vannbåren varme i alle gulv, og generelt alt som er bra med nybygg (fra 2013). Jeg er forsåvidt veldig glad i eldre bygg, men når det nå først ble nybygg så har jeg ingen problemer med å klare å sette pris på alt det positive som følger med noe nytt 😉

Her er noen av bildene fra salgsannonsen til vårt nye hjem ♥ (Bilder: Diakrit/Nordvik og Partners)

Alexandra er ikke sååå fornøyd med at hun kommer til å få litt mindre rom enn det hun har i dag, men hun ble ganske positivt innstilt da vi ble enige om å lage et skikkelig universet-temarom til henne - eller, som vi sier det nå: Hun skal bo i verdensrommet. Jeg har begynt å sjekke litt inspo på Pinterest, og tenker snart å bestille en gigantisk Melkeveien-wallsticker, som jeg planlegger å dekke hele den ene veggen på rommet hennes med. Hun kommer til å bo der hvor det er grått i dag, men jeg regner med vi maler det i en mørk farge først - Deco Blue, eller noe, for å få skikkelig verdensrom-følelse 🙂

Jeg tror vi alle sammen kommer til å få noen veldig fine år her i det som om kort tid blir nye Roseslottet ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *