Hopp til innhold

Denne uken: Travel, men ingen panikk

En svært intens forrige uke ble avsluttet på den aller mest avslappende måten jeg kan tenke meg; en hel dag på the Well, i fantastisk selskap. Charlotte + Ingrid + meg + bobler i glassene + kroppen senket ned i varmt vann ute i det kalde været - det var virkelig helt fantastisk ♥ Klar for nye uke!

Jeg er allerede godt i gang; jeg startet denne uken nede i sentrum der jeg hørte på NOKUT (Norsk organ for kvalitet i utdanningen) legge frem Studiebarometeret, der det spesielt ble diskutert "digitalisering". Et ord som mange putter omtrent alt og ingenting inn i, og man fort kan ende opp med å føle at man er med å spille bullshitbingo: Når det å skrive noe i Word regnes som å bruke digitale hjelpemidler, mens andre snakker om podcasts og streaming av forelesninger, og andre igjen - oss, feks - er opptatt av det å lære digitale skills som programmering og databehandling, så er det klart at man fort diskuterer helt forskjellige ting... Dette temaet er dog heldiogvis(?) noe jeg får jobbe videre med denne uken:

På onsdag skal jeg holde foredrag under åpningen av Research Bazaar her på Universietetet. Digital skills - hype or the future? Jeg både gruer og gleder meg til dette, for det er et foreadrag jeg på ingen måte har klart; hverken i faktiske slides, eller i hodet mitt, så det er et betydelig arbeid som skal legges i dette de neste to dagene.

Når jeg ikke forbereder dette foredraget (åh, som jeg håper jeg skal klare å lage et bra, interessant, og innholdsrikt - ikke BS-bingo - foredrag til onsdag!) er det fordi jeg har noen få andre ting som har fått sneket seg inn i kalenderen: I et svakt øyeblikk sa jeg ja til å være med på Quizkampen på P2, og denne skal spilles inn i morgen. Jeg får forberede meg på å tape, og ta på meg min tape med verdighet-mine. Nå er det heldigvsi på radio, så det hjelper vel litt 😛

Onsdag er det altså foreadrag, og onsdag ettermiddag skal jeg være med på podcasten "Bra damer". Omg!

På torsdag skal vi jobbe videre med vår lille Python-programmeringsworkshop (jeg har et lite chrus-innlegg i denne sammenhengen på lur...må bare få tid til å skirve det ned ♥), og fredagen har jeg faktisk holdt av hele dagen i kalenderen til "egne prosjekter" - uten at jeg vil si for mye om det akkurat nå 😉

Helgen står foreløpig "åpen", noe som antageligvis betyr at i alle fall Anders skal jobbe. #phdlife, og alt det der...

Jeg tror det blir en fin uke - passe travel, men mye mer håndterlig enn forrige uke. Håper du som er her og leser også har fått en god start denne mandagen!

 

3 kommentarer til “Denne uken: Travel, men ingen panikk

 1. Mari

  Så gøy at du skal være med på bra damer - liker den podcasten kjempegodt. Gleder meg til å høre, du er jo virkelig en bra dame! En stor inspirasjon til alle oss andre! ?

  Svar
  1. Sunniva

   Hei Mari, og tusen takk for veldig hyggelig kommentar!
   Det var veldig gøy å spille inn podcasten, og er spent på resultatet...håper du liker det, da 🙂

   Svar
 2. Synne

  Hei! Jeg var på foredraget ditt på HIOF og glemte å spørre deg hvorfor du valgte å ta den tradisjonelle 'realfagpakken' da du skiftet linje på videregående? Var du interessert i realfag allerede da du valgte fagene, eller var det mer en spontanavgjørelse?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *