Hopp til innhold

Quizkampen, digital, og digitull

I dag har jeg vært og gjort opptak til Quizkampen på P2, der jeg konkurrerer mot Einar Tørnquist - eller Einar Rose, som vi nå kaller oss sammen, haha. Det var kjempegøy, og jeg er spent på å høre det endelige resultatet, som jeg trooor blir sendt på søndag 🙂

Ellers har dagen gått til å forberede/lage foreadraget jeg skal holde under åpningen av Research Bazaar i morgen: Digital skills - hype or the future? Eller, som jeg ville ha kalt det hvis jeg fikk snakke norsk i morgen: Digital, eller digitull? Jeg er, som du kanskje kan gjette litt lei av at veldig mange putter omtrent alt og ingenting inn i ordet digital, eller digitalisere - så det til slutt mister helt sin mening.

Nå er jeg vel nesten så klar som jeg kan få blitt i kveld; en times arbeid til nå, så er det natten. Må være frisk og rask i morgen, både for å "komme i modus" (alltid foredragsmodus), og så må jeg klare å finne et passende antrekk. Jeg er vel egentlig aller mest spent på hvordan det kommer til å gå når jeg skal kjøre en Menti (ordsky-mentometer) under foredraget, men forhåpentligvis så går det bra. Jeg krysser fingrene ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *