Hopp til innhold

(Dagen etter) Valentine’s…

Dette innlegget burde vel egentlig ha kommet i går, men da var det plutselig noe annet som var viktigere, og bare måtte komme (sånn er jo livet - man planlegger jo ikke hvem man møter og hva som skjer), men det er vel ikke helt galt med noe hjerterelatert i dag også 😉

Anders var nemlig ordentlig nerderomantisk her om dagen (ikke i går - da var han helt vanlig romantisk, og kjøpte roser til meg), og vinket meg bort til Macen sin og sa og så kan man feks gå på wolfram alpha og så kan du bare skrive inn, feks, x^2 + (y - (x^2)^(1/3))^2 = 1, og så kan du trykke enter, da...

Så trykket han enter, og så dukket dette opp på skjermen:

Sånn ser altså hjerte-formelen ut, og det som var ekstra morsomt var jo at Anders husket den i hodet, og det så ut som han bare satt og slo inn helt tilfeldige tall og tegn. #nerdlove ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *